CC Coiffures
  Olmenlaan 10  
  1702 KB Heerhugowaard
  Telefoon 072 - 571 22 62
     
Openingstijden  
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 09.00 - 17:30
  Woensdag gesloten
  Donderdag 09:00 - 13:30
  Vrijdag 09:00 - 17:30
  Zaterdag 09:00 - 15:00

 

Welkom bij CC Coiffures

Helaas zijn wij gesloten, en is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken. Bedankt voor het vertrouwen en wie weet tot ziens!

 

Welkom bij kapsalon CC Coiffures.
Wij zijn een gezellige kapsalon voor het hele gezin. Van jong tot oud, voor iedereen staan wij klaar om uw haarwensen te realiseren. Voor kinderen en tieners hebben wij altijd een leuke actie lopen. Tijdens de behandeling kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, espresso of thee. Ook voor een vrijblijvend vakkundig advies kunt u altijd bij ons terecht.  Wij werken met producten van het merk KIN en Code Zero. Kwaliteit en toch betaalbaar. Wij hebben deze producten ook in de verkoop, zodat u ook thuis het haar in optimale conditie kunt houden, of het kapsel eenvoudig kunt stylen. Heeft u producten nodig mag u daar altijd voor mailen of bellen dan zetten wij het vast voor u klaar! Tevens werken wij ook met KINESSENCES een natuurlijke verving voor het haar. Deze is Ammonia en PPD vrij. Meer informatie hier over vind u bij het kopje kleuren.

Wij adviseren u om een afspraak te meken. Dan bent u zeker dat u geholpen word. BInnenlopen mag natuurlijk ook altijd, We kijken dan samen naar de eerste mogelijkheid.
Wij hopen u snel bij ons in de salon te mogen verwelkomen.

 

 

 

Copyright © 2018 CC Coiffures Privacybeleid